______________________________________________________________________________________________________

Bu Blogda Ara

28.11.16

Adidas bebek kış kar botları

ADIDAS DISNEY FROZEN MID AYAKKABI


ADIDAS DISNEY FROZEN MID AYAKKABI

Açık havada oynarken küçük ayakların rahat etmesini sağlayan suni kürk kenarlara ve sıcak tutan keçe iç tabana sahip. Spor ayakkabı şeklinde bot, yastık şeklinde orta tabanı ve esnek dış tabanı ile küçüklerin hızlı hareketlerine uyumlu.







ADIDAS SLIP-ON BOT
ADIDAS SLIP-ON BOT
ADIDAS SLIP-ON BOT


Ayakların rahat ve sıcak kalması için tasarlanmış. Bebekler için botlar yumuşak, su tutmaz saten malzemeden üretilmiş ve kamo baskılı yüzeyli sayaya sahip. İç kısmı kürk ve konfor için Primaloft® dolgulu. Bağcıksız bebek botu.

27.11.16

Kış mevsiminde spor ayakkabılarının rahatlığında olmak isteyenlerine. Kış spor ayakkabı modası.

Nike Sneakerboots koleksiyonu kışın hava koşullarında da sneaker’dan vazgeçmeyenlere yeni ve estetik çözümlerle geliyor. Kışın bot yerine giyebileceğiniz ve spor ayakkabı konforunu vermeye devam eden yeni 4 modelle tanışmak isteyenler için;

Nike Lupinek Flyknit
Suya dayanıklı Flyknit yapıya sahip model, bilekteki özel köpük sayesinde rahat bir kullanım sağlayışı ve ‘Nike Free’den ilham alan tabanıyla öne çıkıyor.

Nike Air Presto Mid Utility 

Nike Air Presto Mid Utility

Yumuşak yapısı ve suya dayanıklı üst yüzeyi ve özel tabanıyla bu ayakkabı, yerle olan teması kuvvetlendiriyor ve olumsuz hava koşullarında hiçbir sorun yaratmıyor. Bayanlar için.

Nike Lunar Force 1 Flyknit Workboot 
Nike Lunar Force 1 Flyknit Workboot

Suya dayanıklı Flyknit üst bölümü, yer tutuşu artırılan lunar tabanla bir araya getiren ayakkabı klasik Air Force 1 siluetini kışa taşıma konusunda kararlı. Erkekler için

Nike Roshe Two Flyknit

Diğerlerinden farklı olarak su itici özelliğe sahip bu model, üç katmanlık yastıklamasıyla da kış için oldukça rahat bir alternatif.

Peki bu ayakkabılara nereden ulaşabilirsiniz? ‘SneakerBoots’ adı verilen bu dört parçalık koleksiyonu tüm Nike mağazalarında ve markanın internet sitesinde bulmanız mümkün.